Om oss

Kombucha by Green Queen skapades i vårt hälsocafé 2013 och sedan dess har vi bryggt småskaligt där vi gör allt för hand. Vi designar våra egna etiketter, experimenterar med smaker, buteljerar och säljer vidare till dig.

Basen är svart & grönt te med sockerlösning. Scobyn tillsätts och magin börjar.

Du brygger te med sockerlösning. Sedan tillsätter du scobyn och fermenteringen börjar. Det tar ca 10-14 dagar innan brygden är färdig. Scobyn sätter igång med att äta sockret och producerar syror, b-vitaminer och goda bakterier. 

När brygden är färdigfermenterad ska du ha en god och syrlig kombucha där det mesta av sockret är bortfermenterat.

Du måste ha ekologiska, obesprutade téer när du brygger. Vi har dem téer du behöver till din bryggning. Hitta ditt favoritte och kom igång.

Vi gör det enkelt

Precis som det ska vara. Inget krångel, vi visar dig hur du brygger din bästa kombucha! Är du helt ny så ska du köpa en starterkit, med téer och scoby.

Eko

För din hälsa och smakupplevelse på kombuchan.

Kvalité

Du får alltid det bästa och fräschaste téerna.

Sälj vår kombucha!

Kombucha har blivit alltmer populär i Sverige då fler och fler har druckit den och det pratas om den flitigt i media. Det kommer nya forskningsresultat som kan bekräfta vad de gamla kineserna redan visste. Att den var bra för hälsan på olika sätt. Ett hälsoelixir
för ett långt liv.

Nu kan du också erbjuda dina kunder denna dryck. Ta kontakt med oss nu!

Bryggtips kommer snart